fbpx

De afgelopen periode konden inwoners van de gemeente De Bilt hun favoriete ondernemers aanmelden. Uit meer dan 500 aanmeldingen, selecteerde de jury de negen genomineerden. Tijdens de Award avond op 27 november werd bekend wie de winnaar is geworden in elk van de categorieën.

 

De prijzen werden uitgereikt door Ikke Bekking ( Eigenaar Bilthovense Boekhandel en ambassadrice Ondernemer van het jaar Awards, door Gert Smit ( plus Supermarkt Bilthoven en Winnaar 2017), door Madeleine Bakker-Smit ( Wethouder gemeente De Bilt) en door Migchel Dirkensen ( Directeur Rabobank Rijn & Heuvelrug).

Biltse Starter 2019
Rocketstyle – Raymond de Vries. Deze pure ondernemer startte op Larenstein zijn online marketing bureau omdat hij zag dat ondernemers behoefte hebben aan een resultaatgerichte aanpak. Hun integrale werkwijze maakt de campagnes voor hun klanten efficiënt en succesvol.

Biltse Middenstander 2019
Vink Witgoed – Ruth Nagel. De winkel is uitgegroeid tot een begrip in Westbroek en ver daarbuiten, voor huishoudapparatuur en keukenrenovaties. Samen met zijn medewerkers staat hij klanten met professioneel en persoonlijk advies te woord bij hun keuze voor het juiste product op maar met de juiste uitstraling.

Biltse Ondernemer 2019
Top Kids – Mirella Saffrie. Zij is het voorbeeld van positieve lokale betrokkenheid, zij verbindt. Haar kinderopvang en BSO is een fijne plek voor kinderen om zich in hun eigen ik te ontwikkelen. Dit doet ze samen met enthousiaste medewerkers, die plezier uitstralen in hun werk.

Oeuvre award
Er werd ook een Oeuvre award uitgereikt aan Els en Klaas van der Valk voor hun bijzondere verdiensten als ondernemer, verbinder en initiator. Deze prijs is een blijk van waardering voor hun verbindende rol in De Biltse gemeenschap en als ambassadeur voor de Ondernemer van het jaar.

Reacties
‘De winnaars zijn een voorbeeld voor anderen door hun klantgerichtheid, zakelijke succes en maatschappelijke betrokkenheid’. aldus voorzitter van de jury wethouder Madeleine Bakker-Smit. ‘Met deze award avond willen we verrassende en waardevolle ontmoetingen tussen alle ondernemers uit onze gemeente stimuleren. ‘ De vele complimenten doen vermoeden dat dit goed is gelukt’ aldus Reinoud van Dommelen van Lions Club De Bilt-Bilthoven, die vervolgde met ; ‘ Een geslaagde avond met zo’n 275 gasten, waar ondernemers hun inspiratie vermenigvuldigen en het ondernemerschap vieren’.

Winnaars
Raymond de Vries- Rocketstyle ( winnaar categorie Starter ): ‘ Ik ben torts dat ik deze erkenning krijg van de andere ondernemers uit de gemeente en inwoners van de gemeente De Bilt. Hopelijk inspireert het andere jonge ondernemers om te geloven in zichzelf en de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap’.
Marella Saffrie – Topkids (winnaar Ondernemer van het Jaar 2019): ‘Zoveel in de belangstelling staan is een bijzondere ervaring, die ik niet zal vergeten. Alle positieve reacties zijn hartverwarmend, echt geweldig. Zeer bedankt, het was perfect geregeld allemaal ‘.
Els en Klaas van der Valk – van der Valk De Bilt & Utrecht (winnaar oeuvre Award): ‘Het is een totale verrassing voor ons. Met elkaar het ondernemerschap vieren is belangrijk, het is de basis voor samenwerking en stimuleert succesvol ondernemerschap. Met plezier lever ik daar een bijdrage aan als ambassadeur van de Biltse Ondernemer van het jaar’.
Nagels van Vink Witgoed (winnaar categorie Middenstander van het Jaar) ‘ De ondernemers uit Westbroek hadden zelfs een bus gehuurd om aan te komen moedigen. Winnen met zoveel collega’s om je heen maakte het feestje compleet’.
Tenslotte Rianne van der Neut (genomineerd in de categorie Middenstander van het jaar): ‘Niet gewonnen, naar wel tevreden! Het was een fanatisch event. Ik heb erg genoten van de hele verkiezingsperiode. Meer mensen zijn nieuwsgierig en stappen nu de drempel over om onze winkel te bezoeken. Een boost voor ondernemers’.
 

Rocketstyle
P.C. Staalweg 12
3721TJ, Bilthoven

T: 030 – 207 20 47
E: info@rocketstyle.nl